Rólunk

Balog Helga és Inotay Bálint vagyunk. Menyasszony és vőlegény. A Perfekt Skin pedig a közös vállalkozásunk. 2022 őszén indítottuk el a Perfekt Skint Piliscsabán. Ezt megelőzte több hónapos tervezés, munka, tanulás.

Hiszünk abban, hogy kitartó munkával, sok tanulással közösen, egy olyan vállalkozást tudunk építeni, ami jobbá teszi az emberek életét.

Sziasztok, Balog Helga vagyok, velem fogsz találkozni a kezelések alkalmával. Én kezelem a foglalásokat, tartom a kapcsolatot az új és meglévő vendégekkel.

Emellett nagyon sokat tanulok, fejlesztem magam, folyton új kihívást keresek és szemmel tartom a piacon levő kezelés típusokat, hogy a legjobbakat tudjam elhozni neked.

Sziasztok, Inotay Bálint vagyok, én csinálom a weboldalt, a social media oldalakat és a marketinget. Emellett a pénzügyi és adminisztrációs részét a vállalkozásnak.

A videós tartalmak gyártása alatt nagyon megszerettem a videózást és a videók vágását, úgyhogy én ebbe az irányba fejlesztem és képzem magam nap mint nap különböző kurzusokkal és rengeteg gyakorlással.

Az első rövid kis videó Helgáról, az indulásunkról, amit Bálint vett fel és vágott meg.

Ha szeretnél többet megtudni rólunk vagy jobban bepillantani a mindennapjainkba, kövess be minket tiktokon, instagramon és facebookon.

Sok érdekességet osztunk meg a kezelésekről és magunkról is és persze a humorérzékünket sem hagyjuk otthon. 🙂