HIEMT - Elektromágneses izomépítés, alakformálás

A HIEMT(High Intensity Electromagnetic Technology), azaz magas intenzitású elektromágneses technológia, világszerte már elterjedt kezeléstípus és hazánkban is egyre nagyobb sikernek örvend. Nem véletlen, hiszen elképesztő eredményeket lehet vele elérni már pár kezelés után.

A HIEMT kezelés lényege, hogy a gép nagy intenzitású elektromágneses impulzusokkal stimulálja az izmokat. Ezzel gyakori izomösszehúzódásra kényszeríti a testet. Egy kezelés alatt akár 20.000 izomösszehúzódást tud elvégezni.

Mire jó?

  • Hasizmok formálására

  • Karizmok tónusossá tételére

  • Fenékemelésre, fenékformálásra

  • Segítséget nyújt a terhesség miatt kialakult szétnyílt hasizom regenerációjában

  • Rendkívüli anyagcsere fokozó hatása is van

  • Izomtónus, izomtömeg fokozásra

A klinikai kutatásokkal alátámasztott eredmények átlagosan 30%-os csökkenést mutatnak a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett

A 4 kezelőfejnek köszönhetően, egyszerre akár 2 testrész is edzhető! Egy kezelés 30 percet vesz igénybe, így egyszerre két testrészedet tudjuk hatékonyan formálni egy kezelés ideje alatt!

Látványos eredményt szeretnék! Hány alkalomra van szükségem?

Egy komplett kezelés kúra 8 alkalomból áll és 4 hétig tart. Egy testrészen maximum 10 kezelés ajánlott kúraszerűen, utána legalább 1 hónap pihenőt kell tartani a kezelt területen. Természetesen ebben az időben más testrészt ugyanúgy tudunk kezelni.

A kezeléssorozat után az izomzat még 2-3 hónapon át fejlődik, valamint a kúra hatása még 6 hónapon át tart.

Eredményeink

3 alkalom után

4 alkalom után

4 alkalom után

4 alkalom után

HIEMT áraink