Fontos tudnivalók

A végleges lézeres szőrtelenítés kiváló megoldás azoknak, akik meg akarnak szabadulni a szőrtől, borotválkozástól, gyantázástól egyszer és mindenkorra. Azonban itt is van pár fontos dolog, amire szükséges odafigyelni a legjobb hatás elérése és a bőrünk biztonsága érdekében.

Kezelés előtti tudnivalók

Ne gyantázz 21 nappal a kezelést megelőzően, hogy a szőrtüsző és a szőrszál kapcsolata ne sérüljön. Ne használj barnító krémet, kerüld a szolárium használatát és a napozást a kezelés előtt 5 nappal. A kezelendő területen ne történjen mélyhámlasztás és szőkítés. A kezelés napján ne vigyél a bőrödre fényvédő krémet, sminket. A kezelésekre úgy érkezzen, hogy a kívánt testtájékon a szőrzetet 1 napon belül előtte borotváld le.

Kezelés utáni tudnivalók

Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők szigorú betartása. A kezelést követő 1-3 órában enyhe bőrpír jelentkezhet. Szükség esetén használj bőrnyugtató-, hűsítő krémet! A szőrszálak körül felléphet helyi ödéma, de ez csak átmeneti hatás és hamar enyhül. A kezelt területen 1-2 napig kerüld a kozmetikumok és irritáló, allergizáló anyagok használatát! Kezelés után 1 hónapig használj a kezelt felületen fényvédő krémet! Ne napozz, szoláriumozz, és ne használj bőrbarnító krémet a kezelés utáni héten! A kezelés utáni néhány napban a kezelt terület fokozott érzékenysége miatt kerüld a forró fürdőt, masszázst és a szauna használatát! Kerüld a mechanikai irritációt! Amíg a bőrpír és ödéma el nem múlik, borotvával se szőrteleníts! A kezelést követően, a tartós eredmény elérésének érdekében ne gyantáztass, ne alkalmazz epilátort, vegyszeres szőrtelenítést, szőkítést, és bármilyen nehéz is, csipeszes szőrtelenítéssel se próbálkozz! A kezelés után csekély mértékben előfordulhat pörkösödés, hámlás, hólyagosodás. A tüneteket hideg borogatással, hűsítő hidratáló krémmel szabad enyhíteni! A hámló bőrt tépkedni, vakarászni, dörzsölgetni tilos!

Maradt még kérdésed?

Vedd fel a kapcsolatot velünk!