Vitaker London- Professzionális hajápolási termékek

Hatalmas öröm számunkra amikor találkozunk egy olyan emberrel, akinek a minőség és a profizmus ugyanannyira fontos mint nekünk. Ilyenkor már nem is kérdés az együttműködés. Nagy büszkeséggel mutatjuk be a prémium kategóriás Vitaker London termékeit, amit mostantól nálunk is meg tudtok vásárolni.

Termékek

Ingyenes személyes átvétel a Perfekt Skin szalonban!

A termékek rendeléséért vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, üzenetben, e-mailben, személyesen vagy a közösségi média felületeken.

Mi jellemzi a Vitaker London keratinban gazdag hajápolóit és hajkezeléseit?

A Vitaker London professzionális termékei a bennük lévő keratin és hozzá társuló egyéb hasznos anyagok (E vitamin, kollagén stb.) regeneráló tulajdonságai révén segítenek visszaadni a haj szerkezetének tömörségét, volumenét, fényét és rugalmasságát. Extrán roncsolt, vegyileg kezelt haj esetén valamint szőkített, festett hajra is tökéletes megoldást nyújthat. A Vitaker London szalonok számára ajánlott kezelései sem törik meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezik azokat, eközben biztosítva a haj szerkezeti simaságát és lehetővé téve a sérült haj feltöltését. Így a vegyileg kezelt (festett, melírozott stb.), elroncsolódott haj esetén visszaállítja annak természetes állapotát illetve "lezárja" azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma.