Termékeink

A spanyol gyártmányú PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok, amelyeknek előnye, hogy otthoni alkalmazásra is ugyanazokból az összetevőkből állították össze, mint kozmetikákba/orvosi használatra szánt nagytestvéreiket. Az aktív összetevőkkel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni rövid idő alatt. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes!

A PB Serumokat két kategóriába sorolhatjuk. Otthoni termékek, amiket mindenki hazavihet és otthon használhat és a kozmetikai szérumok, amiket a kezelések alkalmával használunk. Összetevőkben teljes mértékben megegyeznek, így igazán hatékonyan veszik fel a harcot a nem kívánt problémák ellen. Specifikus bőrproblémára választhatsz, hiszen nem minden cellulit vagy bőrmegereszkedés ugyanolyan forrású. Fontos, hogy beazonosítsuk a probléma eredetét, hiszen mindegyik szérumunk alapanyaga más-más enzim.

Otthoni testkezelő termékek

PBSerum Smooth Out Power

Probléma amire ajánljuk: Narancsbőr és kötőszöveti cellulit

Kiszerelés: 150 ml

Mikor ajánljuk a PBSerum termékcsalád Smooth Out Power szérumát?

– Ha fel akarod venni a versenyt a makacs narancsbőrrel

– Ha laza kötőszövet miatt alakult ki a cellulit

Mit fogsz tapasztalni a cellulitkezelő szérum rendszeres használatával?

A narancsbőrös bőrkép javul, eltűnnek a kis gödröcskék, simább és egyenletesebb lesz a bőrfelszín. Egyszerű és hatásos kezelés, az anti-cellulit hatás elérése egy lépésben.

A Smooth Out Power hatóanyaga, ami segítségedre lesz a narancsbőr ellen.

Kollagenáz GH PB220- A kollagenáz enzim a meglazult és felbomlott szerkezetű kollagént lebontja és ezeket a rostokat megújítja. Fokozza a bőr szilárdságát és stimulálja az új kollagén képződését. Nem kell megijedni, a kollagenáz enzim csak addig dolgozik, amíg szükséges, így nem bont le egészséges, vastag és erős kollagén rostokat. Így fezsesíti a bőrt, halványítja a narancsbőrt és visszaállítja a kötőszövetet.

Ár: 14.900Ft

PBSerum Draining Power

Probléma amire ajánljuk: Vízmegtartás, ödémás cellulit

Kiszerelés: 150 ml

Mikor ajánljuk a PBSerum termékcsalád Draining Power szérumát?

– Ha vízmegtartási problémákkal küzdesz

– Ha ödémás cellulitra keresed a megoldást

Mit fogsz tapasztalni a nyirokkeringést serkentő szérum rendszeres használatával?

Csökken a vizesedés, ezáltal csökkenhet a körméret is. Feszesíti a bőrt, serkenti a nyirokkeringést, így csökkentve az ödémás cellulitot.

Ár: 14.900Ft

PBSerum Lifting Power

Probléma amire ajánljuk: Bőrmegereszkedés, rugalmasság vesztés

Kiszerelés: 150 ml

Mikor ajánljuk a PBSerum termékcsalád Lifting Power szérumát?
  • Ha bőrmegereszkedés alakult ki nagyobb fogyás után
  • Ha terhesség, szülés miatt nem vagy elégedett bőröd feszességével
  • Ha az elhagyott edzések látszanak meg bőrödön
Mit fogsz tapasztalni a feszesítő szérum rendszeres használatával?

Bőröd tömörsége növekedni fog, így a petyhüdtség megszűnik. Javul a bőr tónusossága és rugalmassága. Összességében szép, tonizált és feszes bőr lesz az eredmény.

Mik azok a hatóanyagok amik segítségedre lesznek a feszesebb bőrkép elérésében?

-Kollagenáz GH PB220- A kollagenáz enzim a meglazult és felbomlott szerkezetű kollagént lebontja és ezeket a rostokat megújítja. Fokozza a bőr szilárdságát és stimulálja az új kollagén képződését. Nem kell megijedni, a kollagenáz enzim csak addig dolgozik, amíg szükséges, így nem bont le egészséges, vastag és erős kollagén rostokat. Így fezsesíti a bőrt, halványítja a narancsbőrt és visszaállítja a kötőszövetet.

-C-Vitamin (20%)– Mivel a C-vitamin természetes antioxidáns, képes felvenni a harcot a bőrünket károsító szabad gyökökkel. Kollagénturbózó hatással is rendelkezik, hiszen nagy szerepe van a prokollagén képződésnek. Rendszeres használata gyorsan kifizetődik, bőröd feltűnően feszesebbé válik.

-DMAE (15%)– A DMAE egy természetes antioxidáns, amely a bőrtónus javításáért és a bőr petyhüdtségének javításáért felel. Korrigálja a bőr apró tökéletlenségeit és visszaállítja a bőr rugalmasságát.

Ár: 14.900Ft

A PBSerumok otthoni termékek vásárlása egyenlőre személyesen történik. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a vásárlással kapcsoltban.