Rádiófrekvenciás zsírégetés - Monosculpt

A monosculpt a 2023-as év nagy slágere! A legújabb és leghatékonyabb rádiófrekvenciás zsírégető gép a piacon!

Ez egy nagyon erős non-invazív monopoláris rádiófrekvenciás platform, ami folyamatos azonnali hőmérséklet kontrollal éri el a klinikailag igazolt eredményeket. A Monosculpt az egész zsírréteget kezeli és éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést maximális biztonsággal.

A Monosculpt előnyei

 • Hatékony

  Már az első kezelést követően pár nappal centikben mérhető a különbség. 4 alkalmas kezeléssorozatot javaslunk ami után 8-12 héttel lehet a végleges eredményt elérni

 • Gyors

  Egy kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe és 3-4 hetente szükséges a kezeléseket ismételni

 • Kényelmes

  A kezelés fekve történik és nem igényel mozgást

 • Biztonságos

  A kezelésnek nincs semmilyen negatív mellék- vagy utóhatása

A monosculpt működése

Csak a MONOPOLÁRIS rádiófrekvencia tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni-és így jelentős struktúrális bomlást előidézni a zsírszövetben. A folyamatosan, több mint 45 Celsius fokos hő hatására a zsírsejtek apoptózison, sejthalálon mennek keresztül. Ezek az elhalt zsírsejtek a kezelést követő 12 hétben kiürülnek a szervezetből. A kezelőfejek folyamatosan mérik a bőr hőmérsékletét és az energia besugárzás állandóan szabályozza van úgy, hogy a zsírszövetben a hőmérséklet mindig több, mint 45 Celsius fok legyen, a bőrfelszín pedig 3-4 Celsius fokkal hidegebb.

A kezelés menete

 • Személyes konzultáció

  Az első kezelés előtt minden esetben tartunk személyes konzultációt. Itt megbeszéljük a célokat és ennek megfelelően kezdjük el a kezelést.

 • Kezelés

  Itt nincs más dolgod mint hátradőlni 30 percre és hagyni, hogy a gép dolgozzon.

 • Eredmények követése

  Minden új alkalom előtt szánunk rá pár percet, hogy átbeszéljük a tapasztalatokat, mérőszalaggal megmérjük a kezelt területet, valamint az okosmérlegünk is igénybe vehető, hogy komplex képet kapj minden fejlődő eredményedről.

Monosculpt árak