Aktuális ajánlatunk

Ezen az oldalon tudod figyelemmel kísérni az éppen aktuális ajánlatunkat, akciókat, úgyhogy érdemes lesz időnként ellátogatni ide, mert mindig hozunk valami újdonságot!

Dióda lézeres szőrtelenítés

A dióda lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a kezelés alatt lézerrel kiégetjük a szőrtüszőket. Miután egy szőrtüsző kiégett, soha többé nem tud belőle szőrszál kinőni. A kezeléshez a legbiztonságosabb, FDA orvosi minősítésű gépet használjuk. Így a legjobb eredmény mellett a bőröd is biztonságban lesz.

Ingyenes első alkalom

Minden bérletre 20% kedvezmény

December 1-31 között érvényes

Wiener testtekercselés

A Wiener testtekercselés egy teljesen természetes, aromaterápiás tekercselő kezelés, amivel teljesen megszabadulhatsz a narancsbőrtől. Emellett zsírégető hatása miatt jelentősen csökkenti a térfogatot a kezelt területen. A kezelésnek a cellulit kezelő hatása mellett erős méregtelenítő és salakanyag ürítő hatása is van így az egészségre is jótékony hatással van.

Egész decemberben beveztő áron

11.000 Ft helyett

10.000 Ft

Ajándékkártya

Ez az amivel nem tudsz mellényúlni!

Tetszőleges összegben vásárolható és bármelyik általunk nyújtott szolgáltatásra felhasználható

Személyesen megvásárolható a szalonunkban

Tudjuk, hogy egy ajándéknál az egyik legfontosabb, hogy fizikálisan is oda tudjunk adni valamit, annak a személynek akit szeretnénk meglepni és örömet okozni. Ezért az ajándékkártya is és a a boríték is azonos enyhén fénylős, vastag anyagú papírból készült, egyedi tervezéssel. Ezért aki kézbe veszi rögtön érezni és látni fogja a prémium minőséget.